vineri, 26 noiembrie 2010

Arborii horoscopului druidic

frag
Inalt si frumos, avand multa noblete, isi pastreaza farmecul pana la varste inaintate.
Este curat si cochet, imbracandu-se elegant si cu mult gust, mai ales daca are posibilitatea de a face lux. Daca traieste intr-un mediu favorabil, ingeniozitatea sa il face sa ajunga departe.
Isi faureste proiecte clare si le realizeaza cu perseverenta, trecand peste obstacole si organizandu-si foarte atent viata. Stie sa isi echilibreze mereu bugetul, nu este prea generos, chiar daca se lauda cu acest lucru. In teorie este foarte tare, dar nu aplica tot ceea ce afirma, stiind sa-si protejeze interesele cu egoism.
Este un om corect si cinstit, care nu lasa nimic la intamplare. In dragoste, este lipsit de fantezie, fiind conventional; poate deveni un excelent sot si tata, placandu-i copiii, vacantele frumoase si o cabana la munte.
Poate avea aventuri extraconjugale la varste inaintate, dar acest lucru este accidental. Este obsedat de imaginea sa si vrea sa demonstreze ca este tanar si plin de vigoare.
Inteligent si bun organizator, isi pune talentul in slujba intereselor proprii.
Este materialist, cautand bogatia, dar si fericirea, lucruri pe care le obtine, impreuna cu stima celor din jur.
maslin
Aspect fizic placut, chiar daca poate fi scund. Are farmec si trasaturi frumoase, fiind armonios. Are predispozitie pentru reumatism si iubeste foarte mult caldura soarelui.
Este un intelept, linistit si pacifist, fugind de complicatiile existentei deoarece doreste sa traiasca numai cum vrea el. Este discret, parand chiar indiferent, stie sa se controleze si nu se supara aproape niciodata, deoarece i se pare inutil.
Este o fire senina, buna, miloasa, fiind un bun psiholog, dar si un singuratic. Este iubit, apreciat, stimat, respectat; are calitatea de a se face placut, fiind un exemplu de corectitudine si justitie.
Este foarte intelegator si se pune deseori in locul celorlalti, fiind dezinteresat si avand mereu grija de cei din jur. Accepta riscul cu luciditate si este precaut si prevazator. In dragoste, respecta libertatea partenerului, chiar daca sufera intens in sinea sa, facand concesii care ii ranesc amorul propriu, doar de dragul linistii sale.
Este un spirit ganditor, reflexiv. Ii place sa citeasca, sa se instruiasca mereu; deseori, se impune atentiei celor din jur. Este muncitor si eficient, lasand in urma sa imaginea lucrului bine facut.
Poate aduce pacea si linistea in jurul sau, dar mai ales zambetul si destinderea, prin umorul sau aparte.
tei
Este frumos si plin de farmec, avand tendinte de ingrasare cu varsta. Stie sa-si foloseasca cu dibacie talentele, si mai ales stie sa minta cu multa convingere.
Este innebunit dupa siguranta si confort. Este linistit, moale si cam delasator, cateodata vesel, dar si pesimist. Lasa impresia ca este foarte obosit, dar, de fapt, e vorba de foarte multa lene; totodata, este foarte oscilant, schimbator si capricios.
Viseaza sa devina un mic-burghez respectabil; isi face foarte usor iluzii; este legat de traditii de familie si in special de arborele genealogic. Este conservator si traditionalist, dar instabil. Sensibil la flatare si lingusire; urmareste mereu un scop clar si deseori materialist, stie sa se foloseasca de orice mijloace pentru a-si atinge telurile.
Este plin de contradictii, aventuros si fricos, nervos, somnoros, ipocrit si foarte greu de inteles. Atrage simpatii si stie sa se faca bine vazut de catre toata lumea, dar nu te poti baza pe el.
Este inteligent, dar total lipsit de luciditate si nu stie sa se puna in locul celorlalti, gandindu-se numai la el. Practic si ingenios, poate deveni maniac in privinta curateniei. Poate sa-si gaseasca fericirea in dragostea conjugala, dar numai langa un partener care sa-i tolereze iesirile.
Daca beneficiaza de ceea ce doreste si i se satisfac capriciile, se dedica total vietii de familie.
salcie
Este frumoasa, dar trista, avand ceva molatec, lent si vulnerabil in aspectul sau, fiind plina de mister; deseori, cade prada unor amintiri confuze, creand impresia ca traieste mai mult in vis decat in realitate.
Este foarte senzuala, iubind caldura, florile, parfumurile si apa. stie sa profite de moment si sa se bucure de viata. Desi, aparent, are un aer dulce si serafic, este foarte dura si poate fi foarte categorica.
Are simtul dreptatii si al libertatii puternic dezvoltat. Nu are aptitudini de organizare sau de conducere, dar se crede o fiinta superioara. Are o mare inclinatie spre frumos, spre arta; poate fi un suflet poetic si melancolic, avand talent in a juca orice rol doreste.
De obicei, este trista, descurajata, pesimista, avand o fire dificila, adaptandu-se cu greu dificultatilor si detestand compromisurile. Stie sa joace teatru, pricepandu-se sa profite de pe urma aparentei sale slabiciuni.
Este capabila sa se apere, nefiind o sentimentala, ci mai mult o romantica, iubind misterul, natura, poezia. Inteligenta, abila, intuitiva, este un bun psiholog, reusind sa citeasca gandurile celorlalti. Viata ei ar putea fi calma, dar are inclinatie spre tradare, si asta provoaca necazuri celor din jur.
Ii place sa sufere si sa i se recunoasca suferinta, delectandu-se cu compasiunea celor din jur.
Provoaca multe suferinte in dragoste, desi este o fire patimasa, care stie sa se daruiasca, nu se da in laturi sa fie cruda si dura. stie sa pastreze aparentele si sa produca impresie in favoarea intereselor pe care le urmareste.
pin
Este frumos, decorativ, rafinat, stiind sa se puna in valoare, avand nevoie de un cadru agreabil pentru a se putea dezvolta. Iubeste mobilele, obiectele de valoare, dorind intotdeauna sa-si amenajeze casa asa cum vrea el.
Este un luptator; in permanenta, incearca sa-si impuna vointa. Este foarte curajos si isi infrunta dusmanii cu fruntea sus; fiind indraznet si placandu-i riscul, va merge mereu inainte si va reusi in orice domeniu.
Foarte rezistent; nu se lasa doborat, descurcandu-se in cele mai dificile situatii. Este rapid si eficace; este un bun tovaras, fara a fi insa prea generos. Iubeste prea mult confortul si, fiind egoist, nenorocirea altora nu-l prea intereseaza.
Nu ii place sa i se vorbeasca despre saracie, nefericire, murdarie, boala. Foarte vulnerabil in dragoste, se aprinde repede, iar cand isi regaseste luciditatea este deja tarziu. Este un indragostit impulsiv. Deseori, inteligenta sa este impecabila.
Este un gen de filozof care isi pune ideile in practica. Are o buna capacitate de organizare si e capabil sa depuna mult efort pentru a izbandi, dar, de obicei, devine victima propriilor sentimente. Puteti sa-i faceti confidente, deoarece este discret.
Are intotdeauna posibilitatea de a iesi din incurcatura.
curmal
Este solid, puternic, rezistent, frumos, dar rareori stie sa aiba stil. Se adapteaza in orice situatie, dar viseaza la lux si confort; totusi, poate sa doarma si sub cerul liber, daca trebuie.
Are o sanatate buna si se simte bine oriunde, ignorand total timiditatea. Este genul de om care decide si comanda, impunandu-si vointa, fiind foarte susceptibil la glumele facute pe socoteala lui. Ii place sa epateze, sa fie centrul atentiei, si pentru aceasta nu se da in laturi de la nimic.
Nu sesizeaza pericolele care il pot afecta, avand darul sa intre in situatii primejdioase, fiind lipsit de orice urma de prevedere. Din fericire, iese teafar din orice situatie cu multa arta.
Este orgolios, ambitios, generos, precum si un optimist incorigibil. Ia viata ca pe o uriasa gluma, jucandu-se cu lucrurile cele mai serioase. Este imprudent in afaceri si in dragoste, fiind capabil de excese si extravagante.
Sub o aparenta forta de caracter se ascunde o fire influentabila; se comporta ca un copil entuziast si bucuros de tot ce exista. Nu stie sa fie lucid si calculat, actionand intotdeauna cum crede el ca este bine.
Desi este foarte influentabil, ii poate manipula pe cei din jurul sau la fel de bine. Dispretuieste banii desi uneori poate fi tentat de incorectitudine.
Sentimental si tandru, se ataseaza profund si pe termen foarte lung. Este foarte inteligent, avand un inalt spirit de sinteza si capacitatea de a lua decizii foarte rapid. Are un simt artistic foarte dezvoltat, fiind inzestrat cu simt muzical si ritmic.
Este facut pentru aventura; ca atare, va avea o viata plina de evenimente.
chiparos
Este inalt zvelt, avand un aspect placut, dar este un tip frust, cu maniere uneori neplacute. Trasaturile pot fi dure, destul de regulate, iar corpul - plin de vigoare.
Este o fire simpla, multumindu-se cu putin si adaptandu-se dupa imprejurari, acceptand orice conditii. Este foarte precoce, incercand sa-si croiasca un drum independent in viata, bazandu-se doar pe fortele proprii.
Scopul sau nu este celebritatea, faima sau bogatia, ci doar dorinta de a fi fericit. De obicei, fuge de tot ce ii poate crea vreo dificultate. Iubeste viata in natura, animalele, dar uraste singuratatea; de aceea, are grija ca in jurul lui sa fie o familie numeroasa.
Nu are o fire sentimentala; este amabil, cald, vesel, dar si lenes, ii place sa-si faca siesta, sa-si respecte tabieturile si sa ia viata asa cum este.
Deseori, viseaza foarte mult, putand parea un aiurit; se fereste de discutii sau de certuri. El este construit numai pe o singura calitate, si anume fidelitatea.
Caracterul lui il face un partener fermecator, iar atunci cand iubeste sau isi daruieste prietenia o face pentru totdeauna. Daca aveti necazuri, apelati la el si va face tot ce va putea sa va ajute.
Inteligenta sa este reflexiva; iubeste foarte mult meditatia. Este foarte fericit in mijlocul celor apropiati.
ulm
Este bine facut, foarte frumos si atragator, dar nu cauta sa-si puna in valoare fizicul, imbracandu-se chiar destul de neglijent, dar cu multa naturalete si dezinvoltura.
Are tendinte de ingrasare cu trecerea timpului; in general, se multumeste cu putin si nu-i place sa-si complice viata. Este calm si linistit si un pic cam incet in manifestari, beneficiind de o sanatate destul de buna, dar poate avea necazuri datorita exceselor.
Latura sa cea mai buna este structura sa moralista, tendinta spre critica; intotdeauna aceasta este bine motivata, el stiind cum sa critice fara sa supere.
Este foarte sincer si direct, avand o mare incredere in oameni. Este foarte atasat cauzelor nobile si lupta din rasputeri pentru dreptate, sperand ca va iesi la lumina in final.
Daca lucrurile nu merg cum trebuie, devine adeptul metodelor rapide si radicale. Nu poate suporta nedreptatea, dorind intotdeauna sa lucreze si sa obtina rezultate maxime.
Incearca sa-si faca familia fericita nu din obligatie, ci pentru ca asa simte el ca se cuvine.
Indragostit fierbinte, nu este totusi 100% pasionat, dar isi manifesta dragostea inflacarata pana la nunta de diamant. Ii place sa comande si nu prea accepta sa se supuna.
Deseori, face uz de influenta sa si de relatiile sale, fiind foarte abil in a manui oamenii dupa cum doreste. Este exigent si tiranic cu cei din jur, uneori chiar meschin, modul cum ii trateaza depinzand de dragostea pe care le-o poarta.
Este foarte generos si merita sa fie suportat, cu conditia sa fie ferit de ideologii, caci se lasa usor prins de ele, devenind patriot, nationalist, putin sovin. Este entuziast si se angreneaza cu tot sufletul in punerea in practica a scopurilor sale.
Are o inteligenta vie, practica si concreta. Este foarte indemanatic si dibaci, avand si o mare doza de umor, ceea ce il ajuta foarte mult. Isi doreste adesea o existenta linistita, dar rareori are parte de ea.
Este cel care stie sa atinga coarda sensibila a oamenilor, sa-i critice si sa le faca morala, obtinand rezultate exceptionale, prin caracterul sau moralist.
brad
Poseda o frumusete rece si severa; iubeste parfumurile, bijuteriile, penumbra, locuintele vechi si serbarile fastuoase.
Desi poate avea o boala cronica, traieste totusi foarte mult. Are o fire dura, capricioasa, fiind un singuratic chiar in mijlocul unei multimi.
Este destul de egoist si nu se gandeste decat la el, fiind greu de influentat si nu-i place sa vorbeasca prea mult. Este un ambitios, care vrea neaparat sa reuseasca in viata. In dragoste, nu este multumit decat rareori, vrand sa primeasca mult si sa dea putin.
Uneori, iubeste cu multa pasiune, si atunci tot universul lui se structureaza pe dorintele partenerului, el personal transformandu-se intr-o flacara care arde. Este foarte nelinistit in sentimentele sale.
Este inteligent, are gust pentru studiu si pentru analiza, chiar daca reusitele sale scolare sunt modeste. De obicei, practica o meserie care nu are legatura cu pasiunile lui, nici cu pregatirea sa.
Este constiincios, meticulos, scrupulos, fiind capabil de eforturi de lunga durata si de regularitate.
Sufera de plictiseala; ii plac problemele altora, pe care abia asteapta sa le analizeze, fiind darnic sa-si acorde ajutorul. Se poate conta pe el orbeste, in orice situatie. Isi pastreaza credinta, caci este un mistic; isi alege drumul gratie caruia poate sa-si demonstreze compasiunea fata de cei care sufera.
mar
Talie medie, rareori inalt, este placut, fermecator, amabil, politicos. Este foarte sentimental, dar si senzual, erotic, dragostea fiind foarte importanta pentru el.
Iubeste dragostea mai mult decat orice, si nu poate face o casatorie fara dragoste. Este foarte fidel in sentimentele sale, si asta pana la varste inaintate.
Este generos si cateodata risipitor, fiind incapabil de cel mai elementar calcul, impartind tot ce are cu prietenii si fiind mereu inconjurat de multi care profita de pe urma lui.
Este un singuratic si nu prea isi face probleme in privinta zilei de maine, adesea fiind darnic pana la a face datorii. Este un filozof plin de farmec, care nu incearca sa se impuna atentiei si nici sa convinga, dar care isi pune ideile in serviciul bucuriei de a trai.
Este inteligent si are o putere mare de reflectie, spirit deductiv si gust pentru stiinta. Are cunostinte din domenii diverse, dar nu si le expune in public, folosindu-le doar pentru satisfacerea sufletului si corpului sau. Ii place un vin bun, apreciaza o mangaiere si un gest tandru, deseori preferand placerile acestei lumi decat fericirea viitoare.
Este facut pentru dragoste, avand o viata sentimentala nelinistita si plina de evenimente; se poate plictisi in monotonia unei fericiri, fara nici o cearta. Este un om simplu, linistit, dar infierbantat, si nu se fereste de complicatii sau certuri.
mesteacan
Este fin si rasat, vioi, elegant, decorativ si placut. Compania sa este apreciata si cautata, deoarece stie sa fie agreabil, dar si sobru, uneori chiar puritan.
Nu ii plac prea mult mesele imbelsugate, nu ii place sa bea, sa rada sau sa danseze, desi este destul de simpatic. Este conciliant si impaciuitor, incercand sa aplaneze conflictele si intrigile. Ii place linistea si ii place sa traiasca pur si simplu.
Desi pare fragil, este foarte muncitor si rezistent. Nu este un indragostit pasionat, dar este romantic, sentimental si fidel. Se casatoreste numai din dragoste.
Este foarte inteligent, inventiv, imaginativ, un veritabil creator. Are un deosebit simt al sintezei, forta creatoare si talent artistic. Nu-i plac convenientele si nu stie sa se prefaca.
Se simte bine daca are la dispozitie placerea spiritului. Se multumeste cu o coliba, o inima si o biblioteca. Creeaza cu placere si fara ambitie.
smochin
Are un aspect fizic cu trasaturi aspre si dure, dar nu trece neobservat, chiar daca ar fi o exagerare sa i se spuna ca este frumos. Este foarte sensibil, mofturos, nu se acomodeaza oriunde, avand nevoie de multa caldura si de libertate. Nu suporta adversitatea si nu poate rezista in saracie.
Se lasa prada necazurilor si moralul sau se prabuseste usor. Este foarte dependent de familie, chiar daca nu prea se intelege cu rudele.
Are nevoie de stabilitate in jurul sau, pentru ca el este un instabil si oscileaza mult in sinea lui. Este placut si sentimental, in plan social isi impune o conduita exemplara, distanta, si asumandu-si responsabilitatea functiei sau rolului sau social. stie foarte bine ce trebuie si ce nu trebuie facut, cenzurandu-se mereu, nereusind sa fie linistit si nici sa se bucure de viata.
Rezista greu tentatiilor, este inconstant in gandire, deseori complicand indatoririle familiale, dar este un om corect si se poate conta pe el. Este cinstit si plin de intentii bune, muncind pe rupte, cu toate ca ii place sa leneveasca.
Isi face viata grea impunandu-si multe sarcini si suprasolicitandu-se. Are o inteligenta de tip practic, este lucid, avand suficient umor chiar si pentru a rade de propriile greseli.
Este foarte exigent cu sine si isi face adesea multe reprosuri, ceea ce il impiedica in dezvoltarea sa. Poate fi un excelent om de afaceri, daca isi concretizeaza spiritul practic si puterea de munca. Este norocos si folositor pentru familia sa, eforturile lui dand rezultate bune.
Este genul de om pe care il iei de sot, fara a regreta dupa aceea. Este un complexat in ceea ce priveste relatiile intime, avand nevoie de un partener care sa-l ajute sa-si depaseasca retinerile.
carpen
Prezinta un aspect frumos, dar rece, distant, decorativ dar lipsit de afectivitate sincera. In tinerete, este foarte frumos, dar sufera de falsitate.
Isi poate pastra frumusetea in decursul timpului prin dieta alimentara si gimnastica; este foarte preocupat de aspectul sau. Uraste, in general, totul, nefiind interesat decat de propria persoana si de interesele sale, in special de frumusetea sa si de impresia pe care o produce in fata celorlalti.
Este un estet si da importanta numai formei; neglijeaza esenta, functionalul, fiind un adept al perfectiunii de suprafata. Are implantata in conduita disciplina si supunerea, placandu-i sa faca parte dintr-un grup numeros, dintr-o organizatie in care sa-si poata etala talentele.
Pastreaza mereu nostalgia decoratiilor, a aplauzelor, a laudelor si onorurilor. Ii este greu sa ia decizii sau sa aiba initiativa si se fereste de responsabilitati; de frica sa nu greseasca, prefera sa se supuna regulilor si rutinei.
Are simtul datoriei, ii plac demonstratiile si sa joace roluri sublime, ceea ce uneori izbuteste, dar numai prin sacrificiu.
Este foarte strict in privinta moralei traditionaliste, nu admite abateri de la conduita sociala si este dominat de conservatorism. Nu ii plac ideile noi si nu adera la ele decat foarte greu.
Este un clasic; in dragoste, este corect, cinstit si placut, tratand acest subiect cu multa atentie si acordandu-i o mare importanta. Daca va avea de ales intre dragoste si datorie, va alege datoria.
frasin
Este agreabil, inalt, plin de dezinvoltura, dar stangaci, fiind placut si sociabil in ansamblu.
Viata sa este foarte dificila, deoarece are un caracter urat si vicios, si este foarte exigent, dorind sa aiba totul la indemana, sa fie ocrotit si sa fie in centrul atentiei tuturor. Traieste numai cum ii place lui si, de obicei, in detrimentul altora, fapt ce il aduce in conflict cu ceilalti, obligandu-l sa le suporte ironiile.
Pare un om lipsit de vointa, pe care nu se poate conta, dar aceasta poate fi doar o aparenta, caci stie sa fie si ferm si autoritar. Stie foarte bine ce vrea si mai ales ce nu vrea. Este ambitios in tot ceea ce intreprinde; nu urmareste decat sa fie fericit si sa izbandeasca, fiind destul de perseverent si egoist ca sa obtina ceea ce vrea.
Totodata, insa, este si generos, avand grija de prietenii sai si bazandu-se pe ei.
In dragoste, este fidel, constant si interiorizat, stiind sa-si faca alegerile cu mult gust. Intotdeauna ia in calcul toate variantele; de aceea, casatoria lui va fi din dragoste, dar si cu multe calcule. Se inseala rareori; poate reusi foarte bine in camin, deoarece investeste multa indemanare si energie.
Inteligenta sa este speculativa si intuitiva, cu multa imaginatie si originalitate; in general, el nu este un intelectual, ci mai mult un ghicitor.
Ii place sa faca parada de spiritul sau intuitiv si de talentul sau de ghicitor. Va jongla mereu cu soarta lui, dar este destul de norocos.
castan
Este frumos si decorativ, dar ii lipseste gratia si feminitatea. Are o constitutie rezistenta si face fata cu succes bolilor.
Are un simt deosebit de pronuntat al dreptatii, revoltandu-se impotriva nedreptatilor, putand deveni chiar violent.
Va avea si multe deceptii datorita lipsei de abilitate: nu are simt diplomatic, dar in schimb, are darul de a supara oamenii. Este econom pana la zgarcenie, acrit de suferinte si deceptii, ranit adesea in sensibilitatea si emotivitatea sa.
Poate fi tenace, bazandu-se pe un moral puternic, este atras de confort, lux, desfrau, deoarece este un senzual. Uneori, se poate multumi doar cu visuri erotice, caci este un refulat.
Desi pare un salbatic, nu este decat un sensibil si nesigur pe el, pazindu-se mereu sa nu fie atacat. Are multa nevoie de dragoste si se teme ca nu va fi iubit, ceea ce il va face sa nu fie deloc amabil. Toate aceste complexe se transforma intr-un gust morbid pentru monstruozitate, hranindu-i dorinta de a soca si de a-si bate joc de tot ce exista.
Este predispus la excese, avand o moralitate buna, chiar daca pare un liberal si un excentric. Este prevazator si abil in manevrarea banilor. Este avid de dragoste, dar nu va iubi decat o data, gasindu-si cu greu fericirea.
Are o inteligenta critica bazata pe un ascutit simt de observatie. Este indemanatic, abil, precis, dar si un veritabil visator si filozof.
Destinul sau va depinde mai mult de altii decat de el. Se poate afirma intr-un mediu favorabil, dar se va pierde intr-un mediu in care nu este inteles, ceea ce se intampla cel mai des.
plop
Este inalt, decorativ, frumos, dar este prea legat de tot ceea ce-l inconjoara, lasandu-se influentat si descurajandu-se foarte usor. Se simte mereu presat de timp. Are nevoie de o influenta buna a prietenilor, ceea ce il poate elibera de pesimismul sau obisnuit.
Este foarte legat de casa, de locul natal, toate aceste lucruri ii influenteaza mult viata intr-un mediu izolat, se simte sufocat si se stinge. Are nevoie de prieteni, fiind foarte sensibil si un mare pesimist.
In general, pozeaza in om puternic, dar nu reuseste sa se prefaca mult timp. Este foarte usor de ranit si sufera din cauza celor mai marunte lucruri, dar, cu timpul, poate ajunge sa-i placa sa se lamenteze si sa-si prezinte lamentarile pentru a auzi compatimirile celorlalti.
Pesimismul sau este ca o boala cronica. Plopul este totusi curajos si orgolios, afisand uneori un aer senin si lipsit de griji. Este inclinat spre materialism, lacomie, putand fi aspru si diabolic, dar foarte abil in obtinerea banilor. Este un om care se gandeste la viitor, pe care intotdeauna il vede in negru.
Este rar fericit in familie datorita sensibilitatii si independentei sale, dar isi ascunde problemele sub un zambet larg. Isi trateaza partenerul cu incredere si nu va accepta sa divorteze. Este o fire foarte independenta, nesuportand nici o constrangere.
Are o inteligenta buna si-o pastreaza pana la varste inaintate. Luciditatea si spiritul critic ii blocheaza aspiratiile. Este neglijent si lenes, urand munca fizica.
Viata sa va fi un sir de evenimente dure si neplacute, dar poate avea bucurii din partea copiilor sai.
nuc
Are un aspect frumos, rafinat, fiind inclinat spre pretiozitate, deoarece ii lipseste naturaletea.
Este un timid periculos, plin de contradictii, capricios, cu un caracter urat, dur, agresiv si capabil de cruzime. Este totusi generos, are idei largi, ii place sa-si etaleze ospitalitatea. Isi modifica atitudinea de la prietenie la ura cu foarte mare usurinta, fara nici o logica sau ratiune.
Poate fi cinstit, dar si incorect, credincios, dar si infidel, fiind un inconstant. Este un lunatic imprevizibil, si niciodata nu stii in ce toane se afla, astfel ca trebuie sa fiti foarte prudenti cu el.
In dragoste sau in prietenie ofera mereu surprize - asadar nu veti reusi sa va plictisiti, dar va va fi foarte greu, deoarece surprizele pot fi urate. In preajma lui, este bine sa fiti in alerta, deoarece poate fi distrugator si va poate influenta negativ.
Are o inteligenta universala, ii place sa manipuleze si poate sa va transforme in sclav. Este foarte calculat, si uneori chiar diabolic in planurile sale.
De obicei, are un destin exceptional, o multime de prieteni, dar si de multi dusmani. Poate fi stralucitor, eclipsandu-si anturajul, sau poate fi taciturn. In viata ii plac riscurile si pericolul.
Este o fire ascunsa, inchisa, inclinata spre rautate si sadism. Nu se va da inapoi de la nimic, atunci cand isi urmareste scopurile.
Poate sa o sfarseasca foarte rau si e bine ca cei din jur sa fie foarte atenti pentru a nu avea necazuri.
artar
Atent, ordonat, ingrijit si atras de cochetarie. Este puternic si rezista la efort.
E o fire rezervata, timida, dar poate fi foarte indraznet daca interesele ii sunt amenintate. Ii plac contactele sociale si vizitele la prieteni, fiind inclinat spre barfa sau spre a face sau a primi confidente.
Nu prea il intereseaza ce discuta; totul este sa discute si sa nu fie singur. Este plin de idei indraznete, dar nu pune in practica nimic. Este un teoretician; simtul sau practic, desi exista, nu are posibilitatea de a se concretiza. Ii place sa fie la curent cu ideile cele mai avansate.
Are o parere foarte buna despre el, ii place sa fie laudat, dar, din pacate, nu prea merita aceasta. Este inclinat spre ironie si cinism, si ii place sa se vorbeasca despre el, chiar daca este criticat.
Are nevoie de incurajari din partea celor din jur, deoarece se descurajeaza usor si nu are incredere in ceea ce face.
Modul sau de a gandi este adesea gresit, intrucat acorda prea mare importanta senzorialului si valorilor materiale. Este inclinat spre excese si isi poate distruge sanatatea, daca se lasa dominat de vicii.
Este un caracter sincer si cinstit. In dragoste, este foarte greu de inteles, deoarece se manifesta ciudat si imprevizibil. Nu se plange fata de partener; se inchide in sine, evitand sa?si arate supararea.
Este inteligent si incapatanat, si nu face decat ce vrea el.
scorus
Sub un aspect fizic fragil se ascunde o mare rezistenta si putere de munca.
Este amabil, deplasandu-se cu multa naturalete, cu un aer de veselie intiparit pe fata, sub care se ascunde insa un mare zbucium interior.
Stie sa se imbrace bine; simte o atractie puternica pentru podoabe; reuseste sa se adapteze la conditii dificile. In dragoste, iubeste cu daruire, dandu-si silinta ca partenerul sa nu-i poata reprosa nimic, renuntand la multe din lucrurile care ii fac lui placere.
Este independent si egocentrist, incercand sa multumeasca pe toata lumea, dar sa-si apere si interesele proprii. Are permanent un complex de vinovatie si se simte responsabil pentru necazurile tuturor, incercand sa-i ajute, daca poate.
Este foarte deschis si direct in comportament. Are un gust deosebit pentru arta, si in special pentru muzica. Este, totusi, instabil si nehotarat, fiind un sentimental si punand mult suflet in ceea ce face.
Este mereu preocupat si nelinistit, acceptand nesiguranta si incertitudinea. Este foarte inteligent, integru si cinstit. Poate fi stralucitor, dar, de obicei, este modest si nu se remarca.
Are calitati magice, este intuitiv si un veritabil vizionar, dar ii este teama sa nu greseasca, si atunci renunta. Ii trebuie mai mult curaj si incredere in fortele sale.
alun
Sub un aspect fizic obisnuit se ascunde o inteligenta impresionanta si o mare forta magnetica, ce atrage si impune. De obicei, nu exagereaza nimic, fiind foarte exact, si se multumeste cu putin, reusind sa se adapteze la orice conditii de viata. Are un farmec subtil care te vrajeste, stiind sa se faca placut sau iubit atunci cand doreste.
Este capabil de comportari extremiste, de la generozitate si toleranta pana la a fi distructiv si diabolic. Toata fiinta sa indica un vrajitor si un magician. Daca va este prieten, va poate ajuta foarte mult, iar daca ii sunteti dusman, va va provoca mult rau. S-ar parea ca are intotdeauna la dispozitie un spiridus care ii executa ordinele.
Desi ii place sa se comporte discret, nu poate trece niciodata neobservat, datorita fortei care se degaja din fiinta sa.
Este foarte original si te poti astepta la orice din partea lui. Este capabil sa-si ascunda gandurile si poate parea naiv sau credul, dar intotdeauna stie ce face. Este total imprevizibil si poate rani prin forta sa pe care nu o controleaza, reactionand foarte rapid.
In dragoste, poate fi un partener sublim sau cea mai mare pacoste, schimbandu-si atitudinea foarte usor si osciland. Riscul de a fi in preajma sa este mare, deoarece, la cea mai mica suparare, lanseaza instantaneu o forma-gand ce loveste foarte puternic, chiar daca ulterior regreta fapta.
Este totusi foarte pasionant sa ai de-a face cu el, chiar daca este incomod uneori. Are o inteligenta subtila, intuitiva, pricepe tot si invata cu multa usurinta.
Nu poate fi un om obisnuit; are legaturi puternice cu fantomele si spiritele dezincarnate.
stejar
Este viguros si frumos, puternic, beneficiind de o sanatate excelenta. Detesta boala si se impresioneaza usor in fata sangelui sau a suferintei.
Este proverbial prin curajul si spiritul sau intreprinzator, ca si pentru modul cum infrunta pericolul.
Este orgolios, mandru, deosebit de tenace si perseverent, stiind sa-si finalizeze actiunile incepute.
Este intransigent, deseori avand probleme datorita inflexibilitatii sale.
Este liberal, respectand libertatea celorlalti, manifestandu-se independent si neacceptand sa fie contrazis. Trebuie sa deprinda diplomatia.
Este amabil, ospitalier, fiind o gazda apreciata. In dragoste, este un inconstant, devenind victima iubirilor fulgeratoare, dar pasagere.
Este destul de dur si crud, dar, odata cu varsta, devine mai rezonabil. Se simte solid ancorat in radacinile sale si nu-i plac schimbarile.
Este un conservator, un egocentrist si un indiferent, chiar daca stie sa fie si amabil si generos uneori.
Inteligenta sa este corecta, rece, lucida, practica; este un om de actiune, dar avand si intuitie.
Este corect si cinstit, cu simtul dreptatii, avand uneori sansa si noroc, dar de cele mai multe ori afirmandu-se prin mijloace proprii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu